Boomstronk verwijderen in Bodegraven

De specialist in Boomstronken verwijderen!

Het verwijderen en weg frezen van stronken en boomwortels is een klus die vaak niet makkelijk geklaard wordt met de hand. De beste oplossing is een stobbenfrees die de boomstronk tot snippers verpulverd, Hier bij wordt de stronk volledig vermalen tot en diepte van 25-50cm op deze manier kan het afval wat gecreëerd word makkelijk als compost achter blijven of opgeruimd worden!

Een boomstronk uitfrezen met een stobbenfrees is de meest efficiënte, veilige en kostenvriendelijke methode om een stronk uit de grond te verwijderen.

Ook voor kleine tuinen die lastig bereikbaar zijn voor machines is er een oplossing: Onze compacte freesmachine die door een doorgang van maar 66cm kan en waar nodig door het huis, deze is speciaal gemaakt voor boomstronken op lastige plekken te verwijderen.

Neem contact op!

Stronkverwijderen.nl is gevestigd in Boskoop en is specialist in het verwijderen van boomstronken en stobben. Wij doen dit voor particulieren, hoveniersbedrijven, gemeentes, wegenbouwbedrijven en natuurlijk voor iedereen die een boomstronk heeft die weg moet.  Wij doen dit met enthousiaste en vakkundige mensen, uitgerust met modern en goed verzorgd materieel en gereedschap.

Bij ons staat het leveren van kwaliteit hoog in het vaandel.

Wij zijn gespecialiseerd in het verwijderen van boomstronken op elk mogelijke locatie.

Met behulp van de juiste machines en het juiste gereedschap kan elke boomstronk verwijderd worden. Over het algemeen is het voldoende om stronken te verwijderen tot 35 cm de grond in, maar voor sommige doeleinden, waaronder bestrating leggen is tot 20 cm stronk vrij al voldoende.

Het verwijderen van bamboe is ook geen probleem voor ons! Bamboeverwijderen

Bedrijven

Heeft u een stronk, stobbe of bamboewortels die bij een klant van u weg moet(en) dan kunnen wij deze voor uw klant verwijderen.

Vraag ons naar de mogelijkheden

Waarom boomstronk laten verwijderen

In veel gevallen kan het weinig kwaad om een boomstronk te laten staan. Ja, het staat niet erg mooi en u heeft hem liever weg, maar in de meeste gevallen zal er weinig schade ontstaan. Echter is het zo dat sommige boomstronken licht doorgroeien. Dit heeft als gevolg dat hoe langer u wacht, hoe lastiger het zal worden om hem eruit te krijgen. Daarnaast bestaat ook de kans dat de wortels schade zullen aanrichten aan de omringende grond.

Er zijn veel redenen waarom een boomstronk in uw voor- of achtertuin voor moeilijkheden kan zorgen. Niet alleen kunnen ze in de weg staan, ze kunnen ook verder groeien en de grond, tegels of zelfs uw muur beschadigen met hun wortels als deze te dicht in de buurt staan.

Hoe langer u dus wacht met het verwijderen van uw boomstronk, hoe meer het kan gaan kosten qua werkzaamheden en potentiële schade.

Boomstronk verwijderen Naaldwijk

Hoe wij u kunnen helpen

Het verwijderen van een boomstronk is vaak een zware klus. Zeker als deze zich helemaal heeft ingeworteld in uw tuin, kunt u met een stevige schep weinig beginnen. Wij beschikken over het juiste materieel, gereedschap en machines om uw boomstronk zonder complicaties te verwijderen. Dat betekent dat de verwijdering snel en gemakkelijk plaatsvindt, waarbij wij altijd zo veel mogelijk de focus leggen om de omliggende grond, perken en muren zo min mogelijk schade toe te doen.

Wat te doen als u wilt dat wij uw boomstronk verwijderen

De kans is groot dat als u dit leest u een boomstronk in uw tuin heeft die u liever kwijt bent. Wacht niet langer met het uitstellen hiervan – dat kan u alleen maar meer geld en meer tijd gaan kosten in de toekomst. Neem contact met ons op zodat wij uw boomstronk professioneel en snel kunnen verwijderen!

Onze Machines

Laski F-360 SW

stronken uitfrezen

Door zijn compactheid kan deze stronkenfrees van slecht 65cm Breed overal komen en door elk huis heen zonder achterom.

 • 14 pk krachtige benzinemotor
 • Gewicht: Slechts 145 kg
 • Freesdiepte 25/30cm
 • Max stronk diameter: onbeperkt

New Holland E10 SR Laski FZ 500/27

Boomstam verwijderen

Deze kleine stobbenfrees heeft een breedte van 75cm

 • 27 pk krachtige benzinemotor
 • Gewicht: 1366 kg
 • Freesdiepte 50cm
 • Max stronk diameter: onbeperkt

Takeuchi TB125 met Stobbenfrees Laski FZ 500/27

 • Breedte 150 cm
 • 27 pk krachtige benzinemotor
 • Gewicht: 3000 kg
 • Freesdiepte 50cm
 • Max stronk diameter: onbeperkt

Tot ons werkgebied behoren de volgende gemeentes/plaatsen:
Zoetermeer, Bleiswijk, Leiden, Benthuizen, Oegstgeest, Zoeterwoude, Zoeterwoude-Rijndijk, Boskoop, WaddinxveenZevenhuizen, GoudaDen-Haag, Rijswijk, Wateringen, Naaldwijk, Leidschendam, Voorschoten, Nootdorp, Delft, VlaardingenPijnacker, Berkel en Rodenrijs, Voorschoten, Wassenaar, Gouda, Alpen a/d Rijn, Aalsmeer, Utrecht, Amsterdam, Nieuwegein, Dordrecht, Woerden, Bodegraven, Nieuw-Vennep, Zwijndrecht, Krimpen aan den ijssel, Nieuwerkerk aan den ijssel, Ouderkerk aan den ijssel, Krimpen aan de lek, Lekkerkerk, Bergambacht, Moordrecht, Stolwijk, Schoonhoven, Oudewater, Montfoort, Maarssen, Nieuwkoop, enz….

Voor Bamboe verwijderen hier klikken

Ons adres

Reijerskoop 293
2771 BL Boskoop]


Openingstijden

Ma – Vrij: 07:00 – 17:00
Zaterdag: Op aanvraag
Zondag: Gesloten


Contact gegevens

06 27 89 30 25
info@stronkverwijderen.nl
Kvk Nummer 56886837
Btw nr: NL852347625B01

Partners

Bel nu: