Boomstronk weg halen met stobbenfrees

Er zijn veel redenen waarom een boomstronk in uw voor- of achtertuin voor moeilijkheden kan zorgen en u de boomstronk wil laten weg halen. Niet alleen kunnen ze in de weg staan, ze kunnen ook verder groeien en de grond, tegels of zelfs uw muur beschadigen met hun wortels als deze te dicht in de buurt staan.

Waarom boomstronk laten weg halen

In veel gevallen kan het weinig kwaad om een boomstronk te laten staan. Ja, het staat niet erg mooi en u heeft hem liever weg, maar in de meeste gevallen zal er weinig schade ontstaan. Echter is het zo dat sommige boomstronken licht doorgroeien. Dit heeft als gevolg dat hoe langer u wacht, hoe lastiger het zal worden om hem eruit te krijgen. Daarnaast bestaat ook de kans dat de wortels schade zullen aanrichten aan de omringende grond.

Hoe langer u dus wacht met het weg halen van u boomstronk, hoe meer het kan gaan kosten qua werkzaamheden en potentiële schade.

Neem contact op!

Boomstronk verwijderen Naaldwijk

Hoe wij u kunnen helpen

Het weg halen van een boomstronk is vaak een zware klus. Zeker als deze zich helemaal heeft ingeworteld in uw tuin, kunt u met een stevige schep weinig beginnen. Wij beschikken over het juiste materiaal, gereedschap en machines om uw boomstronk zonder problemen te verwijderen. Dat betekent dat de verwijdering snel en gemakkelijk plaatsvindt, waarbij wij altijd zo veel mogelijk de focus leggen om de omliggende grond, perken en muren zo min mogelijk schade toe te doen.

Wat te doen als u wilt dat wij uw boomstronk weg halen

De kans is groot dat als u dit leest u een boomstronk in uw tuin heeft die u liever kwijt bent. Wacht niet langer met het uitstellen hiervan – dat kan u alleen maar meer geld en meer tijd gaan kosten in de toekomst. Neem contact met ons op zodat wij uw boomstronk professioneel en snel kunnen verwijderen!

Bel nu: