Boomwortel verwijderen

Boomwortels zijn er in allerlei soorten en maten. En over het algemeen kunnen ze weinig kwaad omdat ze diep onder de grond genesteld zijn. Echter kan het soms voorkomen dat ze dichter bij het oppervlak komen. Zeker wanneer het gaat om een wortel van een grote boom kan deze uw bestrating of muren flink beschadigen.

Waarom het belangrijk is uw boomwortel te verwijderen

Een te grote boomwortel op de verkeerde plek kan zorgen voor veel moeilijkheden. Heeft u last van een van de volgende problemen:

  • Een boomwortel die te dicht bij het oppervlak groeit maakt uw bestrating kapot
  • De wortel van een boom die vlakbij uw huis groeit, is door de fundering van uw muur heen aan het breken
  • U bent bezig met een nieuw bouwproject en een grote wortel zit in de weg

Als u last heeft van een van de voorgenoemde situaties, of een ander probleem met een boomwortel, dan doet u er goed aan actie te ondernemen. Hoe groter de wortel, hoe lastiger het is deze eruit te halen. En hoe langer u wacht, hoe lastiger het zal worden en des te meer schade de wortel zal aanbrengen.

Neem contact op!

Hoe wij u kunnen helpen

In veel gevallen is de boomwortel te groot geworden voor u om hem zelf te verwijderen. Wij beschikken over professioneel gereedschap en hebben jarenlange ervaring met het verwijderen van boomwortels. Daarnaast is ons personeel getraind om de wortel te verwijderen met zo min mogelijk schade aan uw muren of bestrating.

Wat te doen als u uw boomwortel wilt laten verwijderen

Wanneer u kampt met een te grote boomwortel is het belangrijk snel actie te ondernemen. Hoe langer u wacht, hoe meer schade de wortel kan veroorzaken en hoe meer geld het u gaat kosten. Voor professionele verwijdering van uw boomwortel – neem contact op met ons en wij helpen u graag verder!

Bel nu: